Ce amendă a primit o femeie care a sunat la 112 în urma unei provocări primite la un joc

O femeie de 34 de ani din comuna Teleşti, judeţul Gorj a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa că este sechestrată şi ameninţată cu moartea. Însă, apelul s-a dovedit fals, femeia recunoscând că totul a fost o provocare.

Un apel la 112 efectuat de o femeie din localitatea Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi semnala faptul că este sechestrată şi ameninţată cu moartea.

În urma apelului, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului. Însă, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au descoperit că apelul a fost unul fals şi că a reprezentat o provocare în timpul unui joc.

”Având în vedere caracterul sesizării poliţiştii au pătruns în imobilul respectiv, unde au identificat şase persoane printre care şi o femeie de 34 de ani, din comuna Teleşti, judeţul Gorj. Aceasta a relatat poliţiştilor că în urma unei provocări primite în timpul unui joc a apelat nejustificat Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 de pe telefonul mobil al unei alte persoane şi a sesizat faptul că este sechestrată şi ameninţată cu moartea, aspecte neconforme realităţii”, mai precizează IPJ Mehedinţi.

Poliţiştii au amendat-o pe femeie cu 4.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor OUG 34/2008 privind organizarea şi funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...