Ce așteptări are Băsescu de la noul primar al Timișoarei: Să termine cu lălăielile și cu mandolina lui Robu

Publicat: 02 oct. 2020, 11:11, de Raluca I. Heroiu, în POLITICĂ , ? cititori
Ce așteptări are Băsescu de la noul primar al Timișoarei: Să termine cu lălăielile și cu mandolina lui Robu
Traian Băsescu, fost președinte al României

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, are cuvinte de apreciere apreciere pentru noul primar al Timișoarei, Dominic Fritz.

Traian Băsescu spune că așteaptă de la noul primar al Timișoarei „să termine cu lălăielile și mandolina” fostului edil.

„Să aibă o abordare nemțească în Timișoara și să termine cu lălăielile și cu mandolina lui Robu și să vină un primar care să ordoneze lucrurile foarte frumos. Gândiți-vă că după Revoluție, Timișoara, mult timp, vreo 15 ani, a fost al doilea oraș al României. Acum a fost depășită mult de Cluj, de Oradea, din punct de vedere al calității vieții din oraș, și foarte probabil și de Arad. Robu a fost, după părerea mea, un primar foarte slab, foarte gălăgios, dar foarte slab”, a spus fostul șef al statului.

Traian Băsescu a ținut să-l compare pe Dominic Fritz cu Clotilde Armand care, spune fostul președinte, nu stăpânește foarte bine limba română.

„Avem primari importați, dar primarul din Timișoara îmi pare…. în primul rând uitați-vă la diferența… deși primarul de Timișoara nu-i născut în România, vorbește perfect limba română, spre deosebire de Clotilde Armand, care nici ea nu-i născută în România. Primarul de Timișoara e în regulă, după părerea mea, timișorenii vor câștiga mult cu acest primar”, a spus Traian Băsescu la Digi24.

Citește și