Ce avere are Dan Șucu, finanțatorul Rapidului

Ce avere are Dan Șucu? Omul de afaceri, finanțatorul echipei Rapid, a confirmat datele Forbes, potrivit cărora averea lui este de 120 de milioane de euro.

Dar…Afaceristul susține că averea sa este și mai mare! Iar cele 120 de milioane de euro reprezintă doar o treime dintr-o sumă fabuloasă de bani care îi asigură un mod de viață de lux.

Deci sunteți și mai bogat?”, a fost chestionat afaceristul, la care acesta din urmă a zâmbit cu subînțeles.
Ce avere are Dan Șucu, finanțatorul Rapidului

Gigi Becali, patronul lui FCSB, susține că Dan Șucu, acționar la Rapid, „nu știe cum e la fotbal” și că acesta „trebuie să bage bani ca să câștige campionatul”, potrivit digisport.ro.

Dan Şucu este om de afaceri, dar nu ştie cum e la fotbal. El crede că vine şi ia campionatul că e mare deştept. Faci iluzionism? Păi, bagă bani! El nu știe că la fotbal nu se potrivește aia de acasă cu cea din târg.

Să nu creadă că merge aşa, că a câştigat două-trei meciuri. Trebuie să bage bani ca să câştige campionatul. Nu poate lua campionatul cu 3-4 jucători refuzaţi de noi şi alte echipe”, este părerea exprimată recent de Gigi Becali. FCSB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...