Ce avere are Dan Șucu, finanțatorul Rapidului

Ce avere are Dan Șucu? Omul de afaceri, finanțatorul echipei Rapid, a confirmat datele Forbes, potrivit cărora averea lui este de 120 de milioane de euro.

Dar…Afaceristul susține că averea sa este și mai mare! Iar cele 120 de milioane de euro reprezintă doar o treime dintr-o sumă fabuloasă de bani care îi asigură un mod de viață de lux.

Deci sunteți și mai bogat?”, a fost chestionat afaceristul, la care acesta din urmă a zâmbit cu subînțeles.
Ce avere are Dan Șucu, finanțatorul Rapidului

Gigi Becali, patronul lui FCSB, susține că Dan Șucu, acționar la Rapid, „nu știe cum e la fotbal” și că acesta „trebuie să bage bani ca să câștige campionatul”, potrivit digisport.ro.

Dan Şucu este om de afaceri, dar nu ştie cum e la fotbal. El crede că vine şi ia campionatul că e mare deştept. Faci iluzionism? Păi, bagă bani! El nu știe că la fotbal nu se potrivește aia de acasă cu cea din târg.

Să nu creadă că merge aşa, că a câştigat două-trei meciuri. Trebuie să bage bani ca să câştige campionatul. Nu poate lua campionatul cu 3-4 jucători refuzaţi de noi şi alte echipe”, este părerea exprimată recent de Gigi Becali. FCSB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...