Gigi Becali, declarație dură la adresa lui Dan Șucu: „Nu poți să iei campionatul cu jucători care au fost refuzați de noi atâția ani”

Publicat: 17 oct. 2022, 20:30, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Gigi Becali, declarație dură la adresa lui Dan Șucu:

FCSB a obținut a doua victorie la rând în campionat, 2-1, cu UTA, iar Gigi Becali „l-a înțepat” pe patronul rivalei Rapid, Dan Șucu, cel care a declarat că giuleștenii au ca obiectiv câștigarea campionatului.

El, fiind om de afaceri, are încredere în ceea ce face el, numai că el nu știe că la fotbal nu se potrivește aia de acasă cu aia din târg. Dacă chiar vrea și zice cum zice el… El crede că vine el că ia campionatul că zice că sunt eu deștept. Nu ești iluzionist. Păi, bă, bagă bani dacă vrei să iei campionatul.

Nu poți să iei campionatul așa că… Nu vreau să spun mai multe. Lui Șucu pot să îi spun că îl cunosc și nici nu se supără că e un om deștept. Să nu creadă că merge așa la fotbal, am câștigat 2-3 meciuri… Ca să câștige campionatul, trebuie să bage bani, să ia jucători. Nu poți să iei campionatul cu jucători care au fost refuzați de noi atâția ani.

Singurul om care poate câștiga campionatul fără investiții e Hagi, pentru că e el pe margine și când e el pe margine e magie, pentru că le sfârâie călcâiele de frică.

Sunt acolo vreo 4-5 jucători care au fost refuzați de noi și are 16 puncte avans. El face, Gică, și muncește numai că dacă Doamne ferește nu o să îl mai aibă pe Alibec… că el face tot. Nu o să mai poată să câștige așa meciurile… El rezolvă toate, Alibec. Cine poate să facă cu alibec decât Hagi? Poate să îi spună cineva să aibă 70 de kg? Nu face”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Rapid și Farul vor evolua vineri, în derby-ul Superligii. Rapid ocupă locul 2 în Superligă, la trei puncte în spatele liderului Farul Constanța, iar FCSB este pe 7, cu 17 puncte, la 16 puncte distanță de primul loc.