Ce avere are Dominic Fritz, primarul neamț al Timișoarei

Dominic Fritz, ales primar al Timișoarei în 2020, nu este unul dintre edilii săraci din România, dar potrivit declarației de avere a luat bani din bancă pentru campania electorală.

Dominic Fritz (USR) a investit, conform declaraţiei de avere, în acţiuni la unele dintre cele mai mari companii din lume, precum Netflix, Samsung, Siemens sau Telekom.

Edilul Timișoarei are un apartament de 63 de metri pătraţi în orașul pe care îl conduce și un teren aferent de 50 de metri pătraţi, ambele achiziţionate în anul 2015.

Potrivit declarației de avere, el a economisit până acum 19.000 de euro, bani puși în conturi din Germania și România. De asemenea, are acțiuni în valoare de 33.000 de euro la companii precum Netflix, Samsung, Siemens sau Telekom.

Dominic Fritz are însă şi datorii. În declaraţia de avere a precizat că are trei împrumuturi făcute în anul 2020 şi scadente în 2021, toate luate pentru campania electorală, şi care însumează 87.000 de lei.

Ultimul salariu câștigat de Fritz înainte de a candida pentru primăria Timișoarei, a fost de 41.705 euro, în perioada ianuarie -septembrie 2019, atunci când lucra în administraţia prezidenţială din Germania. De asemenea, acesta a obţinut aproape 9.000 de lei din închirierea apartamentului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Denunț exploziv la Parchetul General privind mafia din Craiova

Un om de afaceri din Craiova a făcut la începutul acestui an un denunț exploziv la fostul procuror general Gabriela Scutea privind aranjamentele și...