Ce avere are senatoarea AUR Diana Șoșoacă: Câți bani câștigă din avocatură

Diana Șoșoacă, membru AUR, este unul dintre cele mai controversate personaje de pe scena politică din România. Avocat de peste 20 de ani, se pare că senatoarea stă foarte bine la capitolul situație financiară.

Potrivit declarației sale de avere, senatoarea AUR deține trei terenuri intravilane în Dâmbovița (2170 de metri),  și două în Căciulata (unul de 1.315 mp, altul de 60 de metri pătrați). De asemenea, Diana Șoșoacă este proprietara unui teren agricol de aproximativ 22.500 de metri pătrați.

Nici la capitolul locuințe senatoarea AUR nu se poate plânge. Ea deține două apartamente, unul de 89 mp și altul de 58 mp, dar și o casă de vacanță de 30 mp.

Șoșoacă are obiecte de artă în valoare de 5.000 de euro

Conform sursei citate, Șoșoacă mai deține un Opel Corsa fabricat în anul 2015. Conform documentului, avocata mai are și obiecte de artă în valoare de 5.000 de euro.

Senatoarea AUR are și câteva active financiare, sub formă de conturi curente, depozite bancare sau fonduri de investiții. Dintre acestea, două dintre ele sunt în euro și au fost deschise la Banca Transilvania. Acestea depășesc suma de 20.000 de euro.

Cât despre salarii, Dina Șoșoacă a scris în declarația sa de avere că, anual, câștigă aproximativ 250.000 de lei din profesia de avocat. La rândul său, soțul acesteia, este cu mult în spatele senatoarei. El câștigă din jobul pe care îl are, anual, suma de 28.000 de lei.

Șoșoacă susține că cineva vrea să o omoare

Șoșoacă a devenit a devenit cunoscută pe rețelele de socializare după ce a postat numeroase mesaje împotriva măsurilor de combatere a infecției Covid-19.

Mai nou, senatoarea crede că cineva vrea să o omoare.

„Îi anunț pe cei care îmi doresc moartea că am înregistrat tot ce știu și tot ce am aflat, am împărțit totul în 14 părți. S-au pus bani grei ca să fiu redusă la tăcere. Dupa moartea mea vor iesi toate dovezile despre ceea ce stiu. Sunt mai ok in viata, inca ma abtin, daca vreti sa ma omorati”, a mai spus aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...