Ce cadouri de Crăciun primesc angajații Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a nu se complică niciodată în alegerea cadoului pentru angajații săi, optând în fiecare an pentru același cadou.

Potrivit site-ului oficial al Familiei Regale, Regina Elisabeta a II-a a Angliei oferă fiecărui membru al personalului său o budincă de Crăciun, în conformitate cu o tradiție începută de bunicul ei, George al V-lea. În subordinea Reginei sunt 1.500 de angajați.

Potrivit revistei Hello, personalul va primi un desert în valoare de 8 lire, care o ajută pe Suverană să economisească o sumă considerabilă de bani. Are Regina nevoie de economii? Ea știe cel mai bine.

Pe lângă budinca festivă, personalul primește anual și o felicitare de la Regină. În plus, angajații cu vechime ai Elisabetei a II-a au parte și de un voucher suplimentar.

Potrivit surselor regale, membrii personalului primesc un e-mail încă din luna martie în care sunt întrebați ce ar dori de la Regina lor, iar aceasta le face pe plac cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

1 COMENTARIU

  1. Pe lângă bârfele și speculațiile constante din tabloide (regina nu poate elibera un strănut fără ca experții să speculeze asupra sănătății ei)
    Daily Mail – relatează că, într-o mișcare neobișnuit de unită, regina, Prințul Charles și Prințul William au depus o plângere la BBC. Se pare că toți au amenințat că vor înceta cooperarea cu orice producție viitoare de rețea dacă nu au ocazia să ecraneze și să răspundă la „Prinții și Presa” înainte de difuzare. Acest lucru ar putea afecta grav gigantul de difuzare, care a avut până acum o relație bună de lucru cu palatul. Anul acesta, ei s-au alăturat prințului William pentru a crea o serie în mai multe părți despre mediu numită „ The Earthshot Prize: Repairing Our Planet ”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...