Ce mănâncă Raluca Bădulescu după ce a slăbit 68 de kg: „Fac sacrificii”

Raluca Bădulescu a slăbit 68 de kilograme și, la 48 de ani, are dimensiuni de model. Chiar dacă fanii de pe rețelele de socializare îi reproșează că a slăbit prea mult și nu puțini sunt cei care o numesc „schelet”, Raluca spune că se simte perfect în pielea ei. Ce mănâncă jurata „Bravo, ai stil!” de când a slăbit atât de mult.

Raluca Bădulescu a slăbit mai mult de jumătate din greutatea ei, iar acest lucru este de neacceptat pentru fanii care o plăceau mai mult când era… pufoasă. Alții, însă, sunt curioși cum a reușit să dea jos atât de multe kilograme, iar Raluca a fost sinceră de la început și a recunoscut că și-a făcut operație de micșorare a stomacului.

Într-un timp, jurata „Bravo, ai stil!” ajunsese de la 115 kilograme la 47, însă toată lumea îi reproșa că este exagerat de slabă și a reușit să ajungă la 50. Are foarte mare grijă, însă, la ceea ce mănâncă. Mai exact, la cât mănâncă!

Fac sacrificii din punct de vedere culinar, și aici mă refer la faptul că mănânc puțin și des, dar din toate, nu mă abțin de la nimic. Se știe că dulciurile sunt plăcerea mea vinovată. Nu există zi fără dulce la mine.

Nu am niciun fel de restricție alimentară. Ăsta este un fel de mindset, care este foarte important, pentru că, dacă aș ști că poate interveni vreo restricție alimentară, aș deveni un pic frustrată și nefericită.

Deci meniul meu zilnic arată în funcție de orice îmi pică în fața ochilor; pot să îmi permit să gust din orice îmi face plăcere, chestia asta mă liniștește. Pot să mănânc salate, musaca, pizza, fast-food, dar, repet, puțin din toate. Și să nu uit de nelipsitele bomboane și covrigi. Am rămas fidelă covrigilor, oricât ar fi Regina Regească de regină„, a declarat Raluca Bădulescu în revista VIVA!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...