Ce nu mănâncă Mădălina Ghenea

Ce nu mănâncă Mădălina Ghenea? Mădălina Ghenea a dezvăluit recent cum reușește să se mențină în formă. Are o disciplină alimentară de la care nu se abate și un stil de viață la fel. Totodată a renunțat la ceva anume. 

Mădălina are câteva trucuri care o ajută să se mențină în formă, la cei 35 de ani.

Sportul face parte din viața ei și datorită lui își menține musculatura tonifiată. Și în ceea ce privește alimentația Mădălina Ghenea are o disciplină de fier. Actrița nu consumă anumite alimente, printre care carne de pui și produse care conțin făină albă. De asemenea, nu face excese în ceea ce privește zahărul, grăsimile și sarea.

Ce nu mănâncă Mădălina Ghenea. Nu recomandă oamenilor niciun regim

Recent, actrița a dezvăluit pe Instagram că a ajutat-o mult postul intermitent. A ținut însă să specifice că nu a fost neapărat o dietă, ci mai mult o detoxifiere a organismului și că nu recomandă oamenilor niciun regim, pentru că nu este medic. „Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut”, a povestit Mădălina Ghenea pe InstaStory.

Mădălina Ghenea are un truc

Cu alte cuvinte, Ghenea are un truc la care apelează la o anumită perioadă, pentru a-și curăța organismul. Mai exact, este vorba despre postul intermitent, care o ajută să își curețe organismul.

Potrivit specialiștilor din domeniu, în perioada de post intermitent, o persoană se abține de la mâncare pentru o perioadă bună de timp. „Sunt mai multe variante. Una dintre ele: 6/18, adică mănânc şase ore, postesc 18 ore şi nu este greu de ţinut. După care 5/2, adică am cinci zile într-o săptămână în care mănânc normal şi două zile în care mănânc de post, alternând”, a explicat ea, mai pe larg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...