Mădălina Ghenea cu perfuzia în mână (FOTO)

Mădălina Ghenea nu este singura vedetă din România care dă frisoane fanilor când îi informează ce i se întâmplă. De curând fanii s-au confruntat cu Mădălina Ghenea într-o postură legată de perfuzia în mână! 

Mădălina Ghenea anunța în vară, în luna iulie mai precis – într-un mesaj postat pe Instagram, la secțiunea Instastory, că în următoarea perioadă va lipsi de pe rețelele de socializare! „Din nefericire, nu mă simt tocmai bine. Trebuie să-mi cer iertare de la voi, dar nu voi fi în stare să postez sau să vă răspund la mesaje și, de asemenea, trebuie să-mi anulez toate proiectele planificate”, scria Ghenea pe Insta, dând frisoane fanilor.

Mădălina Ghenea cu perfuzia în mână

Mai mult: actrița născută în Slatina s-a pozat în pat, cu perfuzia în mână! „Am lucrat încontinuu timp de opt luni, fără o zi de pauză și cred că organismul meu cere în mod disperat o pauză”, explica Ghenea.

Într-adevăr, actrița în vârstă de 34 de ani a luat o pauză din activitate, a lipsit chiar și de pe rețelele de socializare. „O să dezinstalez Instagram-ul și WhatsApp-ul de pe telefon, cel puțin pentru câteva zile. Ne vedem în curând, prieteni”, a scris Mădălina Ghenea în iulie, , în dreptul imaginii în care apare cu perfuzia la mână.

Mădălina Ghenea desfigurată

Iată că vedeta a recidivat și a dat din nou frisoane fanilor, de data aceasta recent, zilele trecute. Ghenea a stat prea mult la soare! Și-a ars tenul, fiind nevoită să recurgă la măști care să-i calmeze pielea. În fapt, a vrut o vacanță fără fiica sa Charlotte și…Mădălina Ghenea a ieșit desfigurată din această vacanță!

Bineînțeles că a relatat tot pe Insta Story.

„În mod normal, îmi iau toate vacanțele cu fiica mea… Am decis, în mijlocul unui program încărcat, să îmi iau primele 2 zile libere singură la soare, problema este că mi-a plăcut prea mult și din cauza unei singure ore fără spf, așa mi-am petrecut restul de 48 de ore de pauză… purtați-vă crema de protecție solară, oameni buni!”, a postat Ghenea pe Instagram.

„#neverAgainWithoutMyCharlotte și #neverAgainWithoutSunscreen și această postare este pentru că agentul meu @davidescalmani76 mi-a spus că ar trebui să postez mai multe poze din viața reală, nu poate fi mai real decât atât. #ThisIsNotAHalloweenCostume”, a mai scris ea pe instagram, postând și o fotografie în care este greu de recunoscut.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...