Ce oprește DEFINITIV Algeria

Suspendat din luna martie din cauza pandemiei, campionatul Algeriei nu se va relua. „Cu majoritate absolută şi cu titlu excepţional”, FAF a decis, într-o sesiune extraordinară a biroului său federal, „oprirea definitivă a sezonului sportiv 2019-2020”.

Sezonul 2019-2020 al campionatului de fotbal Algeriei a fost oprit definitiv din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat miercuri federaţia de profil din această ţară, FAF, citată de France Football. CR Belouizdad, ce avea un avans de 3 puncte faţă de ES Setif în momentul întreruperii primei divizii, a fost desemnată campioană, la fel ca „toţi liderii celorlalte campionate (…) la diferitele niveluri ale sistemului competiţional piramidal”.

CR Belouizdad va reprezenta Algeria în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor Africii şi va fi însoţită de MC Alger, ce a fost departajată de Entente de Setif, cu care era la egalitate în clasament, potrivit agerpres.ro. Aceasta „graţie regulii indicelui meciurilor disputate şi punctelor strânse”. ES Setif se va mulţumi doar cu Cupa CAF (Confederaţia africană de fotbal).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Caracatița politică și de afaceri din Dolj, păstorită de SRI, denunțată...

Un denunț exploziv la Serviciul Român de Informații, făcut de un afacerist din Craiova, cu circa o lună înainte ca Eduard Hellving să plece...