Ce zboruri va suspenda Wizz-Air în luna martie

Compania low-cost Wizz Air suspendă de luna viitoare cinci rute spre și dinspre aeroporturile din București, Cluj Napoca, Iași și Sibiu, conform BoardingPass.ro.

  • Ruta București – Ancona va fi suspendată în perioada 22 martie – 30 octombrie 2023
  • Ruta spre și dinspre aeroportul din Rimini (Italia)
  • Ruta Sibiu-Madrid va fi suspendată în perioada 22 marte-30 octombrie 2023
  • Ruta Iași-aeroportul Bari(Italia) ar putea fi suspendată în perioada de vară
  • Ruta Cluj-Napoca-Peugia va fi suspendată la jumătatea luni mai

Însă, Wizz-Air ar putea relua o parte dintre cursele suspendate, amintite mai sus.

Ce zboruri ar putea realua Wizz-Air?

  • La finalul anului, Wizz Air ar putea relua zborurile între București și Ancona
  • Din 2 noimebrie, ruta București-Rimini (Italia) ar putea fi reluată
  • Din 1 noiembrie, ruta Iași-Bari(Italia)ar putea fi reluată
  • Din 1 noiembrie, ruta Cluj-Napoca-Peugia

Nu este pentru prima oară când Wizz-Air suspendă anumite rute. Recent, la finalul lunii ianuarie 2023, compania low-cost a decis să închidă baza operațională de la aeroportul „George Enescu” din Bacău și a anulat zborurile de pe cinci rute.

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta compania. Wizz Air pune la dispoziție un chat, valabil doar în limba engleză, sau un număr de telefon cu taxă, care costă 1,19 euro pe minut.

Numărul de telefon alocat de Wizz Air pentru pasagerii români este 0900 310 020. Personal, am sunat la acest număr și mi s-a spus că este nealocat.

Tariful este de 1,19 euro pe minut, dar poate fi chiar mai mare, în cazul în care aveți întrebări suplimentare. Programul de lucru cu publicul este de luni până vineri, între orele 9 și 18.00. Pentru limba engleză, programul call center-ului Wizz Air este non-stop, 24/7.

Ei bine, puteți suna la Wizz Air și la tarif normal, unde veți fi preluat de un consultant vorbitor de limba română. Fără așteptări, fără plăți suplimentare. 

Numărul de telefon unde puteți suna la Wizz Air fără suprataxă este 0040 312 294 796. Este un număr de telefon dedicat persoanlor cu dizabilități și solicitărilor speciale.

Personal am sunat la acest număr, am fost preluată de către un operator în câteva secunde, mi-am expus problema specială, respectiv modificarea unei rezervări, iar solicitarea mi-a fost rezolvată instant. Fără suprataxă, fără emailuri, fără formulare de completat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cum poți împiedica urmărirea telefonului mobil

Preocupările legate de confidențialitate și securitate devin o prioritate. Pe piața online și nu numai, există multe capcane în care poți pica dacă nu...