Ce s-a întâmplat cu excavatoristul care a deblocat Canalul Suez

Abdullah Abdel-Gawad, excavatoristul devenit viral pe Internet după ce a ajutat la deblocarea Canalului de Suez, încă își așteaptă banii pentru munca sisifică prestată.

După ce pe 23 martie nava faraonică Ever Given, cu o lungime de 400 de metri, a blocat Canalul Suez, Abdullah și excavatorul său minuscul a săpat zile în șir, cu tenacitate, și a obținut imposibilul. 

Buturuga mică a răsturnat carul mare. Peste noapte, Abdullah  (28 ani) a devenit un erou, internetul s-a umplut de pozele sale, a fost ținta glumelor și ironiilor, dar și a laudelor bine meritate. 

Se strâng fonduri pentru el

Iată însă că odată dus ecoul gloriei, omul spune că pentru cele cinci zile epuizante când a muncit câte 21 de ore continuu, încă nu a fost plătit. Abdullah Abdel-Gawad a declarat că se simte în mare parte trecut cu vederea, scrie Stuff.co.nz. 

Impresionați din nou, oamenii au pornit o campanie de strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe Abdullah Abdel-Gawad să își acopere pierderile financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...