Ce s-a întâmplat zilele acestea cu Fabrica lui Moş Crăciun din Ungaria

Peste o sută de mii de kilograme de donații de Crăciun au ajuns anul acesta la Fabrica Moșului din Ungaria. Este vorba despre o enormă campanie care poartă chiar acest nume: Fabrica lui Moș Crăciun!

Astfel, în cadrul campaniei – acțiune de caritate, o firmă a donat chiar 16.000 de kilograme de alimente celor aflați în situaţii dificile, potrivit Agenţiei de Presă MTI. Donaţia de 16.000 de kilograme de alimente oferită de centrul de la Ebes din județul Hajdú-Bihar al Lanțului de Magazine Alimentare Private a fost cea mai mare donație primită de Fabrica lui Moș Crăciun din ultimii 17 ani. Una din cele mai mari campanii de strângere de donaţii din țară a fost deschisă timp de 21 de zile, timp în care s-au primit 107.000 kilograme de donații, dintre care peste 75% au fost produse alimentare cu termen de garanţie mai mare și produse de curățenie.

Cantitatea cadourilor ar putea să crească

Donatorii au adus și jucării și haine mai călduroase, a precizat Endre Zsolnai, organizatorul principal al acţiunii, citat de comunicatul remis presei, care mai menţionează că aproape 4.000 de kilograme de cadouri au ajuns la Budapesta cu ajutorul Poştei Ungare. Organizatorii au mai precizat: cantitatea cadourilor ar putea să crească, deoarece pentru a doua oară în acest an au deschis un punct de colectare pentru donaţii şi în Germania de unde nu au fost încă primite toate donaţiile. Acţiunea de caritate numită Fabrica lui Moș Crăciun a fost organizată în acest an pentru a 17-a oară. Donația colectată este distribuită de Asociația de Caritate pentru Protecție 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...