Ce salariu ai dacă vrei să omori șobolani la New York. Anunțul de angajare e uluitor

Publicat: 05 dec. 2022, 14:00, de Eliza Popa, în Internațional , ? cititori
Ce salariu ai dacă vrei să omori șobolani la New York. Anunțul de angajare e uluitor

Ce salariu primești dacă vrei să omori șobolani la New York? Biroul primarului New York-ului – Eric Adams, caută un „țar al șobolanilor”, așa cum îl numesc mulți – pentru a lupta împotriva „adevăratului inamic” al orașului!

„Candidatul ideal trebuie să fie foarte motivat și oarecum însetat de sânge”, se arată în anunțul de angajare ireverențios postat săptămâna aceasta.

Ce salariu primești dacă vrei să omori șobolani la New York. Suma e mare!

Acesta este descris ca fiind „un loc de muncă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, care necesită rezistență” cu o „atitudine de spadasin, umor viclean și o aură generală de dur”.

Printre responsabilități se numără elaborarea de strategii de atenuare a șobolanilor, gestionarea proiectelor și a inițiativelor în cadrul agențiilor din oraș și conducerea de pe front cu tehnici practice de exterminare.

„Șobolanii vor urî acest anunț de angajare. Dar 8,8 milioane de newyorkezi și primarul orașului sunt gata să lucreze împreună pentru a reduce populația de șobolani, a crește curățenia și a preveni molima”, proclamă anunțul de angajare pentru acest post.

Dacă vrei să omori șobolani la New York. Ce trebuie să știi

Dacă vrei să omori șobolani la New York, trebuie să știi că cea mai recentă evoluție în „războiul împotriva șobolanilor” a început aici în octombrie. După ce eforturile anterioare de a controla populația de rozătoare din oraș au adus rezultate mixte.

Alte măsuri luate au inclus instalarea de coșuri de gunoi la nivelul străzilor, schimbarea momentului în care newyorkezii își lasă gunoiul afară și stabilirea unor reguli pentru sacii de gunoi rezistenți la paraziți.

Apariția șobolanilor a crescut vertiginos în ultimii ani, iar numărul de plângeri a crescut cu 67% față de 2019. Se estimează că există aproximativ două milioane de șobolani care trăiesc pe străzile și în subsolurile de metrou ale orașului, adică aproximativ unul la fiecare patru newyorke