Ce salariu are Carmen Iohannis, soția președintelui

Carmen Iohannis predă limba engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu. Mulţi se întreabă câţi bani încasează lunar Prima Doamnă a ţării.

Carmen Iohannis are o vechime în învăţământ de aproape 40 de ani și continuă să predea engleză la liceul, pe care de altfel l-a și absolvit în urmă cu ani buni.

Potrivit informațiile publicate de Ministerul Educației, Prima Doamnă a Țării a primit o mărire recentă după ce a depus un dosar de gradație de merit pentru 5 ani.

Potrivit declarațiilor de avere, veniturile lunare i-au fost mărite după ce a depus un dosar de gradație de merit, în 2021. Acesta este valabil numai pentru o perioadă de 5 ani. Așadar, în 2022 a obținut un punctaj de 102 puncte.

Însă, cu toate acestea, salariul încasat de soția președintelui este unul modest. Carmen Iohannis încasează lunar 3.735 de lei.  Anual veniturile sale sunt de 44.816 de lei, potrivit Fanatik.

Carmen Iohannis este un dascăl pasionat de meseria sa, lucru care se poate deduce și din declarațile sale.

„Cu asta ne hrănim. Asta ne ne ține bucuroși și cu multă speranță că viitorul nostru și al copiilor noștri va fi foarte bun. Pentru că dacă au respect față de școală și s-au simțit bine în mijlocul școlii și în mijlocul nostru, înseamnă că vom progresa.”, a mărturisit cu bucurie Carmen Iohannis. chiar la începutul acestul an şcolar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...

Cum vrea Olguța Vasilescu să găsească muncitori: Relocare, ca pe ...

Lipsa forței de muncă reprezintă o problemă cu care se confruntă de ani buni angajatorii din România. Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu,...