Ce salariu câștigă un medic stomatolog în România

Ce salariu câștigă un medic stomatolog în România. O clinică dentară din România a făcut publice veniturile pe care unii medici stomatologi le câștigă într-o lună. 

Un medic stomatolog a dezvăluit salariul pe care îl încasează lunar. Potrivit acestuia, un dentist angajat la un lanț de clinici specializate în tratamente cu laser – o tehnologie de vârf, fără durere, poate ajunge să câștige și 10.000 de euro pe lună. Sumă mult peste media veniturilor din acest sector.

„Avem medici colaboratori care pot câștiga și până la 10.000 de euro într-o lună. Sunt cadre medicale specializate în chirurgie dentară, ortodonție, protetică sau paradontologie. Medicii specialiști din clinicile noastre lucrează în regim de colaborare, au un program normal de lucru – de 6-8 ore, dar avem și cadre medicale care lucrează part-time.

Media veniturilor unui medic dentist în clinicile noastre se ridică la circa 5.000 de euro pe lună”, a declarat Dr. Cristina Obreja, medic stomatolog certificat în utilizarea tehnologiilor cu laser și cofondator al unui lanț de clinici pentru adevărul.ro.

La începutul carieiri, salariul brut al unui medic stomatolog variază între 140.000 ron pe an (12.000 ron pe lună) și poate ajunge la 250.000 ron pe an (20.000 de ron pe lună),

Tehnologiile moderne pe care am reușit să le aducem pe piața din România nu doar că vor face experiența pacientului mai plăcută și mai ușoară, dar vor atrage tot mai mulți specialiști care își vor dori să renunțe la medicina tradițională și vor căuta o abordare holistică, axată pe eficiență și reușite.

Investim constant în dezvoltarea clinicilor noastre, în echipe, în perfecționarea cadrelor medicale, pentru că trăim în secolul schimbărilor, iar medicina este printre sectoarele în care apar mereu noutăți, a precizat, la rândul său, Ștefan Obreja, investitor și cofondator al unei clinici.

Un medic stomatolog care alege să profeseze în SUA poate câștiga 200.000 de euro pe an. În Belgia, un dentist câștigă circa 169.000 de euro, iar în Danemarca 165.000 de euro pe an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...