Ce scriu jurnaliștii străini despre victoria lui Nicușor Dan la PMB

Jurnaliștii străini au scris despre victoria lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei caracterizându-l drept „matematicianul care a pus capăt celor 12 ani de dominație a stângii la primăria Bucureștiului”, conform AFP.

Jurnaliștii AFP mai scriu despre succesul obținut de candidații dreptei, care au câștigat trei dintre cele șase sectoare ale Bucureștiului.

 „Liberalii sunt în frunte după scrutinul municipal”, scrie şi Reuters. Conform agenţiei de presă votul de la locale este un test de popularitate pentru cabinetul minoritar al lui Ludovic Orban.

De asemenea, Bloomberg scrie că „Guvernul României primeşte un sprijin înaintea alegerilor generale prin victoria din Bucureşti”, conform Digi24.

Estimările publicate după încheierea votului arată că este puțin probabil ca balanța puterii să se schimbe la următoarele alegeri generale, notează şi Associated Press.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...