Ce spune Dușan Uhrin despre barajul pentru rămânerea lui Dinamo în Liga 1

Dușan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, spune că nu-l interesează cu cine va juca echipa la baraj, tot ceea ce vrea este să-i pregătească cât mai bine pe jucători.

Cel mai probabil, Dinamo o va întâlni pe U Cluj, învinsă marți de Hermannstadt. Până atunci, Dinamo va juca, vineri, împotriva UTA-ei Arad, acesta fiind ultimul meci din play-off.

”Nu mă interesează cu cine vom juca la baraj, eu vreau doar să-mi pregătesc echipa. Probabil vom juca împotriva lui U Cluj, dar nu asta e important. Nu mă concentrenez foarte mult pe meciurile din Liga 2, mă concentrez doar pe echipa noastră, nu contează cu cine vom juca la baraj. Suntem concentrați, nu pot spune că nu suntem pregătiți”, a declarat Dușan Uhrin înainte de partida cu UTA din ultima etapă de play-out.

Partida tur a barajului de rămânere în Liga 1 se va juca pe 22 mai, pe terenul formației din Liga a 2-a, iar returul pe 29 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...