Ce sumă uriașă au cheltuit românii pe vacanțele în străinătate: Luna iulie, cea mai scumpă

Vacanțele din această vară i-au obligat pe români să scoată din buzunare nu mai puțin de jumătate de miliard de euro, doar în luna iulie.

Potrivit statisticilor publicate de Banca Națională a Romîniei (BNR), în a doua lună a verii, turiștii români au cheltuit cei mai mulți bani în Grecia, Turcia şi Bulgaria.

Astfel, românii au lăsat în afară circa 561 milioane euro, destul de mult peste nivelul înregistrat în iulie 2019, cel mai bun an pentru turism, de 452 mil. euro.

Totuși, biletele de avion nu au fost scumpe. Potrivit raportului BNR, turiștii români au plătit prețuri pornind de la 20 de euro.

În primele şapte luni ale acestui an, românii au cheltuit pe vacanţele în afara ţării circa 2,2 miliarde euro, in timp ce turiştii străini au lăsat doar 1,2 miliarde euro în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...