Ce trebuie evitat dacă ești posesorul unei mașini Tesla (VIDEO)

O mașină Tesla nu funcționează precum o mașină obișnuită și de aceea este necesar un „comportament” special al șoferului care deține un asemenea autoturism.

Funcția de pilot automat înseamnă că mașina poate „direcționa, accelera și frâna automat pe banda sa”, scrie site-ul Tesla, care subliniază că vehiculul necesită supraveghere permanentă.
Site-ul a specificat acest lucru în contextul faptului că o mașină Tesla, lăsată de șofer pe pilot automat, a intrat în plin într-o mașină de poliție, în statul american Michigan. Din fericire, nu au existat victime în urma impactului.

Și pilot automat și permis suspendat

Șoferul care se afla la volanul mașinii Tesla le-a spus polițiștilor că era pe pilot automat. Polițiștii au descoperit, însă, că tânărul în vârstă de 22 de ani avea permisul suspendat, scrie CNBC.

Un accident similar a avut loc în vara anului trecut în Carolina de Nord, unde o maşină Tesla care era pe pilot automat a intrat în două mașini de poliție.

https://player.cnbc.com/p/gZWlPC/cnbc_global?playertype=synd&byGuid=7000112488

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...