Ce trebuie să facă o femeie dacă vrea să se mărite cu un fotbalist

Foarte multe femei tinere își doresc să se mărite cu un fotbalist. Faima și banii fotbaliștilor le atrag pe unele femei mai ceva ca un magnet. Fosta iubită a unui fotbalist din România spune că nu este chiar atât de ușor să fii iubita unui fotbalist și că trebuie să îndeplinești anumite cerințe.

Din cunoștințele noastre, cam toți fotbaliștii vor femei de casă, care să-i aștepte frumoase și cu masa pusă. Tot ceva asemănător a povestit și Gabriela Aza, fosta iubită a lui Dragoș Nedelcu, mijlocașul împrumutat de FCSB la Farul Constanța.

“Femeia care vrea un fotbalist trebuie să nu facă nimic, doar să stea după el. Să fie acasă când el vine din cantonament, să îl aștepte cu mâncare acasă și să stea lângă el. Eu făceam chestia asta, dar nu am mai putut să o duc. El era un băiat foarte ok și foarte liniștit. Eu eram plecată la concert și el stătea cu gândul dacă am terminat, dacă…. Și eu stăteam să îi dau mesaje că am terminat, că nu știu ce… Chestiile astea… Nu știu dacă te saturi, dar se umple paharul. Nu m-ar deranja dacă vorbește cu altă fată. Nouă ne-a fost foarte greu în ultimul an, mai ales pentru mine. Relația s-a cam răcit. Poate se întoarce la București, e posibil să se întoarcă la FCSB, dar nu, nu mai vreau să mă împac cu el. Eu știu că mă iubește cu adevărat, mai mult decât sigur mă iubește și acum, dar eu nu mai vreau. Sunt sigură pe mine. Dacă te întorci în trecut… Fotbaliștii trebuie să aibă lângă ei o femeie care să fie acasă, iar eu nu eram, eram plecată cu treabă”, a declarat Aza Gabriela la Kanal D.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...