Cel mai bun angajator din România este un producător de țigări

Pentru al nouălea an consecutiv, un producător de țigări a primit locul I la Top Employers Institute, care cuprinde 23 de companii.

JTI se află pe primul loc în evaluarea realizată de Top Employers Institute pentru 23 companii din România. JTI a fost recertificată Top Employer pentru al nouălea an la rând, fiind astfel recunoscută pe termen lung pentru practicile referitoare la oameni, cultura organizațională și condițiile excelente de muncă, se arată într-un comunicat al companiei.

„Această certificare reprezintă încă o dovadă a adaptabilității și capacității de a identifica noi modalități de lucru în aceste vremuri fără precedent, precum și a determinării de a face ceea ce trebuie față de angajații noștri și față de societate. În această perioadă, am pus siguranța celor peste 1.200 de angajați în centrul preocupărilor noastre. Totodată, am continuat să împărtășim succesul cu comunitatea, sprijinind sectorul cultural, unul dintre cele mai afectate de pandemie. Am continuat, de asemenea, să fim un partener pe care statul s-a putut baza. În primele nouă luni ale anului 2021 am plătit taxe de peste 4,2 miliarde lei, cu circa 20% mai mult comparativ cu aceeași perioadă din 2020. Dacă politica fiscală și cadrul de reglementare vor fi predictibile, iar contrabanda se va menține la sub 10%, vom putea și pe viitor să creștem contribuția la buget și să ne protejăm angajații”, a declarat Evgeny Nikolsky, General Manager JTI Romania, Moldova și Bulgaria.

Angajații din România lucrează mai mult pentru export

„JTI Manufacturing este prima companie din România certificată 5S Best in class, un principiu de bază al sistemului de management Kaizen, bazat pe îmbunătățire continuă.  Circa 75% din produsele fabricate în București merg la export. Anul trecut, am demarat un program de investiții de 60 milioane de euro pentru modernizarea capacităților de producție și, ca urmare, fabrica noastră va juca un rol important în aprovizionarea piețelor din Uniunea Europeană cu produse JTI. Toate acestea sunt rezultatul eforturilor extraordinare ale oamenilor, spiritului lor de echipă și a dedicării lor în îndeplinirea obiectivelor”, a adăugat Jamie Dunlop, Factory Lead, JTI Romania.

Totodată, Vaida Vegelyte, People & Culture Director JTI Romania, Moldova și Bulgaria, spune că și-au stabilit obiective ambițioase pentru practicile referitoare la oameni. “JTI Romania va continua să se concentreze pe starea de bine a angajaților, pe dezvoltarea personală și profesională, adaptând și îmbunătățind mediul de lucru, fie la birou, fie acasă. Aceste programe vor consolida statutul JTI ca Top Employer în România. Suntem hotărâți ca în anii care urmează să creștem sprijinul și interacțiunea cu oamenii cu potențial de creștere. Cei care ne-ar putea fi colegi sunt invitați să-și atingă adevăratul potențial, să beneficieze de oportunitățile de carieră la nivel național și internațional și, nu în ultimul rând, să fie parte din cultura noastră organizațională, pe care o considerăm extraordinară”, a declarat Vaida Vegelyte.

La nivel global, JTI a fost recunoscută unul dintre cei doar 11 Angajatori de Top. Compania este Angajator de Top în 66 de țări în toată lumea.

„Oamenii noștri sunt în centrul a tot ceea ce facem, de aceea scopul nostru este să le oferim cel mai bun mediu de lucru posibil. Pentru noi, este foarte important să le oferim celor 40.000 de colegi oportunitatea de a se dezvolta, precum și condițiile optime și sprijinul pentru a-și atinge potențialul”, a precizat Howard Parks, JTI’s Senior Vice President, People & Culture.

Institutul Top Employers este o autoritate globală care certifică excelența condițiilor de muncă pe care angajatorii le asigură oamenilor. Înființat cu 30 de ani în urmă, Institutul Top Employers a certificat 1.691 de organizații din 120 de țări și regiuni, totalizând peste 7 milioane de angajați.

JTI și-a început activitatea în România în 1993 (ca R.J. Reynolds), și a fost una dintre primele companii multinaționale care a investit pe plan local.  JTI este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din tutun și produse pentru vapat, cu operațiuni în peste 130 de țări. Cu sediul la Geneva, Elveția, JTI are peste 40.000 de angajați, fiind membră a grupului Japan Tobacco.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...