Cel mai mare campus educațional din Estul Europei, în județul Ilfov! Are 27 de hectare și dotări de top

Publicat: 24 apr. 2024, 23:02, de Filon Stan, în Educație , ? cititori
Cel mai mare campus educațional din Estul Europei, în județul Ilfov! Are 27 de hectare și dotări de top
Cel mai mare campus educational din Estul Europei, in Ilfov

Vin vești foarte bune pentru elevii din județul Ilfov, aduse chiar de președintele Consiliului Județean, Hubert Thuma, care a spus ”educația de înaltă calitate a fost și rămâne prioritatea mea”. Acesta a făcut public un mesaj postat pe Facebook de Partidul Național Liberal, care a prezentat cel mai nou proiect administrativ de amploare.

Așadar, Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a distribuit pe Facebook un mesaj postat de Partidul Național Liberal, care a anunțat construcția celui mai mare campus educațional din Estul Europei, care se va ridica în județul Ilfov! Construcția gigant se va întinde pe nu mai puțin de 27 de hectare și va fi o adevărată atracție. Citește și Primul pod construit de la zero în județul Ilfov, în ultimii 20 de ani! Face legătura între Ilfov și Ialomița

Cel mai mare campus educațional din Estul Europei, în județul Ilfov

Aici, se vor bucura de utilitățile de excepție cu care va fi dotat complexul nu mai puțin de 2500 de elevi și 1000 de preșcolari! Aceștia vor beneficia de resurse pentru un sistem competitiv și aliniat la standardele europene.

Complexul care se va întinde pe 27 de hectare de teren va cuprinde 500 de spații de cazare, cantine, săli de sport, un bazin de înot, o bibliotecă și spații pentru spectacole și evenimente! Iată anunțul făcut de președintele Consiliului județean Ilfov, Hubert Thuma:

„Consiliul Județean Ilfov – condus de Hubert Thuma – și administrația liberală de la Măgurele construiesc cel mai mare campus educațional din Estul Europei! PNL a susținut mereu investițiile în educație, asigurând resurse pentru un sistem competitiv și aliniat la standardele europene. Citește și Lucrări dentare gratuite, pe banii CJ Ilfov! Suma decontată a crescut

Campusul, situat pe o suprafață de 27 ha, va oferi o educație de top pentru 2500 de elevi și 1000 de preșcolari. Dotările moderne includ 500 de spații de cazare, cantine, săli de sport, un bazin de înot, o bibliotecă și spații pentru spectacole și evenimente. Respectând principiile sustenabilității, campusul va fi construit cu tehnologie NZeb, asigurând un consum energetic aproape nul”, scrie Hubert Thuma pe Facebook. Mesajul poate fi văzut aici: https://www.facebook.com/thumahubert/.