Lucrări dentare gratuite, pe banii CJ Ilfov! Suma decontată a crescut

Publicat: 22 apr. 2024, 19:28, de Filon Stan, în SOCIAL , ? cititori
Lucrări dentare gratuite, pe banii CJ Ilfov! Suma decontată a crescut
Lucrari dentare gratuite, pe banii CJ Ilfov

Vești bune de la Consiliul Județean Ilfov pentru toți pensionarii! Tocmai ce au fost schimbate condițiile de care pot beneficia seniorii județului Ilfov pentru tratamentele dentare gratuite!

Anunțul a venit pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Ilfov și are legătură cu lucrări dentare gratuite pentru pensionarii ilfoveni. Dacă până acum aceștia puteau să își refacă zâmbetul în valoare de 3.000 de lei, iată că acum suma decontată a crescut până la 4.000 de lei. Citește și Președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, anunță un nou proiect pentru elevi: un campus dual făcut în parteneriat cu Politehnica București

Lucrări dentare gratuite, pe banii CJ Ilfov

Peste 100 de pensionari au beneficiat de tratamente gratuite, decontate de Consiliul Județean, până în prezent. Iată anunțul făcut de președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma:

„Ilfov zâmbește – am schimbat condițiile! Își pot reface dantura toti vârstnicii care au pensie de maximum 2.000 de lei. În plus, de acum, decontăm pentru refacerea danturii suma 4.000 de lei, în loc de 3.000 de lei, cât era până acum. Citește și Primul pod construit de la zero în județul Ilfov, în ultimii 20 de ani! Face legătura între Ilfov și Ialomița

Aceste schimbări au fost deja aprobate de noi, în ședință de consiliu. Urmează sa fie aprobate și de primării. Apoi, începe depunerea actelor. Găsiți toate informațiile la primării. Am făcut aceste schimbări din suflet pentru dumneavoastră. V-am auzit nevoile, am ținut cont de tot ce mi-ați cerut.

Până acum, peste 100 de pensionari au beneficiat de acest proiect. Peste 100 de vârstnici ilfoveni pot acum să mănânce normal și să zâmbească”, a precizat președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.