Céline Dion anulează concertul de la București! Mesajul transmis de artistă (VIDEO)

Céline Dion anulează concertul de la București! După ce a anulat deja de trei ori datele din turneul său european din 2020, cântăreaţa Céline Dion a anunţat astăzi noi anulări de concerte, din cauza problemelor de sănătate, inclusiv show-ul de la Bucureşti. Așa după cum ați putut citi în Ziarul Puterea, Celine Dion suferă de o afecțiune rară. În articol se menționa faptul că Celine Dion ar putea să își anuleze concertul de la București din această cauză. 

Într-un mesaj video postat pe reţelele sale de socializare, Celine Dion a dezvăluit că este victima unei „tulburări neurologice rare” care provoacă „spasme” şi dificultăţi la nivelul corzilor vocale.

Céline Dion anulează concertul de la București! 

„Céline Dion este urmată de echipa ei medicală, care se ocupă de tratament”, precizează echipa ei într-un comunicat de presă.

Echipa vedetei precizează că opt concerte programate pentru această vară sunt anulate.

În 2021 sora artistei, Claudette Dion, încerca să-i liniștească pe fani, după ce aceștia s-au întrebat dacă o vor mai vedea pe scenă vreodată. Dar o altă rudă făcea declarații dure: „Nu poate merge. Suferă de dureri ale gambelor și ale picioarelor care o paralizează. A ajuns la 40 de kilograme”.

Ce boală are Celine Dion. De ce a ajuns la 40 de kilograme 

De ce Céline Dion a ajuns să cântărească numai 40 de kilograme? Artista suferă de degenerescență musculară, o afecțiună rară ereditară, caracterizată prin deteriorarea progresivă a mușchilor corpului. E paralizată de crize de durere și tetanie (n.r. – sindrom caracterizat prin contracția mușchilor și înțepenirea membrelor), slăbește văzând cu ochii.

De origine genetică, această afecțiune poate apărea în orice moment al vieții, în copilărie sau mult mai târziu. În general, boala se caracterizează prin dificultatea progresivă și apoi absența totală a mișcărilor spontane ale mușchilor picioarelor și brațelor, ceea ce duce inevitabil la incapacitatea de deplasare.

Există peste 150 de tipuri de boli musculare degenerative care au funcții diferite; totuși, aproape toate încep cu aceleași simptome ușoare, care, dacă nu sunt detectate, se agravează în timp, scrie sympa-com.

Céline Dion anulează concertul de la București! 

Degenerarea musculară poate apărea la orice vârstă. Se caracterizează prin slăbiciune progresivă a mușchilor corpului. Aceștia se atrofiază încetul cu încetul pierzându-și astfel volumul și forța… Persoana afectată își pierde apoi capacitatea de a efectua mișcări, apoi de a se mișca. Pot fi afectați și alți mușchi, cum ar fi inima, rezultând complicații cardiace sau respiratorii. La vârstnici apar tulburări oculare, cum ar fi cataracta.

În mesajul video de mai jos, postat pe reţelele sale de socializare, Celine Dion dezvăluie că este victima unei „tulburări neurologice rare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...