Ceremonia de Ziua Națională. Iohannis: Niciodată nu am întâmpinat 1 decembrie cu atâta îngrijorare

Ceremonia de 1 Decembrie are loc anul acesta în condiții speciale din cauza pandemiei de coronavirus. Ziua Națională a României este marcată anul acesta printr-o paradă restrânsă a militarilor, fără prezența publicului.

Ceremonia de la Arcul de Triumf va fi una restrânsă și va dura mai puțin decât în anii anteriori. La parada de anul acesta participă doar 150 de militari.

„În acestă piață, care a fost martora atâtor sărbători, astăzi suntem mult mai puțini ca de obicei. Cadența militarilor, bucuria din ochii copiilor sunt imagini de care ne este dor și pe care vrem să le revedem cât mai curând posibil. Urez la mulți ani românilor, oriunde s-ar afla ei, sănătate și optimismNiciodată în ultimele decenii nu am întâmpinat 1 decembrie cu atâta îngrijorare.(…)Pandemia ne obligă să marcăm Ziua Națională diferit”, a declarat Klaus Iohannis.

Imaginile live de la ceremonia de Ziua Națională a României pot fi urmărite AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...
Szokocs Laszlo Klaus-Iohannis

Delir, provocare și sfidare incredibilă la adresa României: Iohannis, somat să...

Printr-un document denumit „Declarația de independență a Transilvaniei” transmis de un așa zis președinte al Comitetului pentru Independența Transilvaniei, Partium și Banat, președintele României...