Cetăţean ceh surprins de radar în judeţul Arad cu 281 km/h

Poliţiştii rutieri care monitorizau traficul pe tronsonul Pecica – Nădlac au surprins cu radarul un şofer ceh care mergea cu 281 km/h, a anunţat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

„În perioada 3-4 septembrie, pe tronsonul Pecica-Nădlac, a fost desfăşurată o acţiune pentru monitorizarea vitezei de deplasare. În cadrul activităţilor, au fost aplicate 77 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 68.000 de lei, dintre care 58 pentru depăşirea vitezei legale de deplasare. 26 de conducători auto au rămas fără permis pentru 90 de zile (au depăşit viteza legală maximă cu +51 km./h.) şi în cazul a 21 de conducători de autoturisme a fost suspendată exercitarea dreptului de conduce pentru 120 de zile (au depăşit cu +71 km./h. viteza maximă admisă)”, a precizat sursa citată.

Cu cea mai mare viteză de deplasare, 281 km/h, a fost depistat un cetăţean ceh, de 38 de ani, care se deplasa pe un tronson de drum limitat la 100 km/h. Acesta a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.900 de lei şi suspendarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Poliţiştii rutieri recomandă participanţilor la trafic să respecte viteza de deplasare pe autostradă, aceasta fiind una din cauzele principale de producere a accidentelor grave şi mortale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...