Cetățenii francezi și nu numai ei trebuie să aibă grijă. Se pregătesc restricții dure

Guvernul francez va institui restricții mai dure în unele regiuni ale ţării, inclusiv în ceea ce privește Parisul, ca răspuns la accelerarea răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV-2, potrivit presei franceze.

Sistemul sanitar francez se confruntă cu o incidenţă de peste 4 de contaminări la mia de locuitori. În plus, secţiile de Terapie Intensivă ale spitalelor se află sub o presiune crescândă.

Cu privire strict la Paris, capitala atât de iubită de toată lumea, cetățenii ar putea fi obligați să își reducă la minimum ieșirile din locuințe, conform AFP.

Cele mai grele săptămâni

Franța a impus carantina pe timp de noapte și pe timp de weekend în mai multe regiuni. ”Trăim acum cele mai grele săptămâni ”, a declarat președintele Emmanuel Macron.

Franţa a raportat în aceste zile cea mai mare creştere zilnică a numărului de cazuri de coronavirus de la a doua carantină, impusă în noiembrie 2020.

Ministerul Sănătăţii a raportat, miercuri, peste 38.000 infecţii zilnice, numărul total de cazuri de la debutul pandemiei depășind 4 milioane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...