Christmas Sale te invită la smart shopping pe Infinity Marketplace

În perioada 12-24 decembrie Infinity Marketplace completează seria surprizelor pentru sezonul rece. Campania Christmas Sale anunţă reduceri irezistibile pentru cele mai căutate categorii de produse.

Te pregăteşti pentru o reamenajare de primăvară? Fii precaut şi profită de ofertele de Crăciun încă de pe acum. Infintiy Marketplace are oferte dedicate întregii categorii de produse pentru casă şi grădină. Desigur, ţi-a pregătit şi produse de sezon, printre care decoraţiuni de Crăciun una şi una. Dacă încă nu ai luat toate cadourile pentru cei dragi, acum e momentul cel mai potrivit să ataci ofertele de cadouri pentru Crăciun. Fie că optezi pentru un cadou pe ţintit, fie că mergi pe o surpriză ca Mysyery Box-ul, cu siguranţă vei găsi cele mai cool idei de cadouri.

Tot ce trebuie să faci este să răsfoieşti paginile de produse şi să le alegi pe cele potrivite ţie sau celor dragi. În ceea ce priveşte livrarea, Infinity.ro îţi pune la dispoziţie livrarea la domiciliu sau la cel mai apropiat locker, pentru ca experienţa ta de achiziţie să fie una cât mai simplă şi la îndemână. Poţi să plăteşti cu numerar, cu cardul, prin transfer bancar sau în rate.

Totul este pregătit pentru tine de Christmas Sale, de la reduceri de nerefuzat, până la cele mai facile modalităţi de plată şi livrare. Nu mai punem la socoteală varietatea categoriilor de produse pe care Infinity.ro le-a inclus în această campanie.

Intră cât mai repede pe Infinity Marketplace şi profită de ofertele de sezon.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole