Cică vila lui Zelenski a fost închiriată unor ruși

Nu știu de ce-mi vine, când scriu știrea asta, s-o zic pe-aia cu pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Acuma, na, să vedem ce ziceți și voi. Ne amintim cum, la începutul războiului din Ucraina, Volodimir Zelenski a făcut apel la toate țările Europei, ca pedeapsă pentru ruși, să nu primească turiștii veniți din Rusia și, mai ales, să nu le închirieze case și iahturi.

Până aici, nimic care să atragă atenția. Tot pe la începuturile războiului, presa din întreaga lume a sărit să prezinte vila lui Zelenski din Italia, din orașul italian Forte dei Marmi situat în Toscana, mai precis, a cărei valoare este de vreo 4,5 milioane de euro. Și pe care a cumpărat-o pe când era actor.

Au fost întrebări, au fost crâcneli, dar iar nu e un capăt de țară că are și președintele Ucrainei o vilă de mahăr. Cum e prins cu conflictul armat din țara lui, e de la sine înțeles că nu are cum să vină cu familia ca să-și petreacă vacanța la vila din Italia. Așa că o închiriază. Prin agenția imobiliară Villas Real Estate din Forte dei Marmi.

Na, cui îi strică mai multe zeci de mii de euro pe lună. Măcar 50.000, cum prinde și agenția clienți. Și abia acum vine știrea. Corriere de la Sera, care citează ziarul local il Tirreno, afirmă că președintele Zelenski, în luna august, și-a închiriat vila, cu suma mai sus indicată, unor ruși.

Care locuiesc la Londra, unde și muncesc. Publicația italiană spune că ar fi existat fotografii făcute în vilă și postate de cuplul de ruși pe rețelele de socializare, tocmai pentru a-și confirma prezența în luxoasa casă cu grădină și piscină a lui Zelenski. Dar, din motive evidente, proprietarul agenției imobiliare care a închiriat vila neagă un astfel e fapt.

Da, vila a fost închiriată în luna august, dar nu unor ruși. „Nu este adevărat, chiriașii nu erau ruși dar nu pot spune mai multe pentru că mă împiedică confidențialitatea – a declarat Claudio Salvini, patronul agenției Villas Real Estate din Forte dei Marmi. Sunt, dacă acesta spune adevărul, două ipoteze: ori ziariștii de la ziarul local s-au înșelat, ceea ce, având în vedere că și-au susținut afirmațiile cu dovezi, nu prea e plauzibil, ori chiriașii din august sunt numai de origine rusă, dar reședința și poate și cetățenia, le au în Anglia. Vedeți? De-aia ziceam cu muma și ciuma. Cum o fi? Apelul lui Zelenski e valabil pentru toată lumea, dar pentru el nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...