Cinci dosare penale și 12 sancțiuni după carambolul de pe Autostrada Soarelui

În urma accidentelor în lanț de pe Autostrada Soarelui care au avut loc vineri și în care au fost implicate 55 de mașini, au fost deschise cinci dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

17 persoane, printre care și cinci copii, au fost transportate la spital în urma accidentelor care au avut loc, vineri dimineață, în mai multe zone de pe Autostrada Soarelui. Primul eveniment rutier anunțat de autorități a fost la kilometrul 183 pe sensul de mers București-Constanța, fiind avariate aproape 20 de mașini.

Ulterior, au anunțat că au mai avut loc alte trei accidente pe același sens de mers. În urma verificărilor, autoritățile au anunțat că au fost implicate în total 55 de mașini. 5 dosare penale și 12 sancțiuni au anunțat în total polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 București – Constanța.

Au fost întocmite 5 dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru accidentele cu victimă. De asemenea, polițiștii au soluționat 11 tamponări și au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale la Regulamentul de aplicare a O.U.G. 195/2002, pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum”, se arată în comunicatul polițiștilor, potrivit Libertatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

„Sănătate, pace, bucurie și prosperitate”: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu prilejul...

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan: „Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat,...