Cine e Jenna Ortega actrița principală din Wednesday (VIDEO)

Publicat: 07 dec. 2022, 19:00, de Roxana Roseti, în LIFESTYLE , ? cititori
Cine e Jenna Ortega actrița principală din Wednesday (VIDEO)

Cine e Jenna Ortega actrița principală din Wednesday? Întrebarea se află pe buzele multora, având în vedere promovarea cu viteză a serialului Wednesday. Netflix tocmai a făcut și anunțul de continuare a serialului, cu sezonul 2. 

Jenna Ortega, pe numele Wednesday în serial, este, în aceste momente, cea mai apreciată actriță. Cu toate acestea, nu mulți știu cine este ea, de fapt.

Jenna Ortega s-a născut pe data de 27 septembrie 2022, în Coachella Valley, California, iar în prezent are frumoasa vârstă de 20 de ani.

Cine e Jenna Ortega actrița principală din Wednesday

Actrița provine dintr-o familie cu alți cinci frați: Aaliyah, Isaac, Mia, Markus și Mariah. Ea este de origine mexicană și portoricană, iar Natalie Ortega, mama ei, a învățat-o să vorbească spaniola în copilărie.

Ea a jucat în mai multe filme și seriale, iar prima dată a jucat când avea doar 6 ani. Rolul principal într-un film l-a avut abia în anul 2013, când avea doar 9 ani, iar atunci a apărut în „Iron Man 3” și „Insidius: Chapter 2”.

De asemenea, despre viața amoroasă a actriței nu se cunosc multe detalii, însă ea a fost bănuită de fanii ei că are o relație cu Asher Angel, colegul ei actor. Aceasta după ce ea și Angel au participat ca pereche la o petrecere de Halloween și s-au costumat în Ariana Grande și Pete Davidson.

Cum a ajuns Jenna Ortega să joace în Wednesday

În cadrul unei emisiuni, Jenna Ortega a povestit cum a ajuns să joace în serialul Wednesday. Ea a declarat că inițial a primit un mail de la Tim Burton, regizorul celebrului serial, iar de aici a pornit totul.

„Într-o zi, am primit un mail de la Tim Burton în care acesta îmi spunea că dorește să se întâlnească cu mine, să discutăm despre rolul lui Wednesday.

Am fost destul de surprinsă, nu știam dacă el știa cine sunt eu. De fapt, eu am fost comparată cu Wednesday toată viața, așa că totul a fost cu atât mai ciudat. M-am simțit, în primă fază, ca și cum cineva mi-ar face o farsă”, a povestit Jenna Ortega.

Regulile din Wednesday pentru Jenna Ortega 

De asemenea, actrița a mai declarat că a dat tot ce a avut mai bun pentru acest serial. Iar o regulă importantă în Wednesday a fost să nu clipească. Însă ea a clipit de câteva ori, pentru că mărturisește că s-a întâmplat involuntar.

„A trebuit să mă asigur întotdeauna că am spatele drept, că nu îmi mișc prea mult mâinile, iar în prima săptămână de filmare a trebuit să învăț să nu clipesc deloc.

Așa mi-a spus și Tim Burton: Tu nu trebuie să clipești. Am clipit de câteva ori, căci e un lucru involuntar, pe care toți oamenii îl fac. Atunci când începeam filmările, eram foarte atentă la modul în care îmi controlez gesturile feței, trebuia să-mi relaxez mușchii”, a mai adăugat ea.