Wednesday – S-a făcut anunțul despre sezonul 2 al serialului!

S-a terminat cu așteptarea pentru toți fanii serialului Wednesday de pe Netflix. S-a făcut anunțul despre sezonul 2 al serialului! Când va fi premiera.

Cei care au vizionat deja serialul „Wednesday” de-abia așteptau să afle dacă va exista sau nu o continuare a acestuia. Mai multe persoane au confirmat faptul că sezonul 2 al superproducției Netflix va începe în anul 2024.

Dacă până acum s-a făcut mare vâlvă în mediul online pe marginea subiectului „Wednesday”, iată că s-au primit și lămuriri cu privire la sezonul 2 al serialului.

Despre ce va fi sezonul 2 al serialului Wednesday

Potrivit informațiilor de pe pagina „Upcoming Movies”, se pare că există o continuare a producției marca Netflix, însă cea de-a doua parte a serialului-fenomen ar urma să înceapă de-abia în anul 2024.

Mai mult, se pare că sezonul 2 al superproducției Netflix vine și cu ceva schimbări. Acțiunea va fi concentrată atât pe Wednesday, personajul principal al serialului, cât și pe familia Addams. Deci, ceva ne spune că îi vom vedea mai des pe Morticia, Gomez și, să nu uităm, pe Lurch alias George Burcea!

Fanii Wednesday, dezamăgiți de anunțul legat de sezonul 2?

 

Există o dezamăgire a fanilor și este legată de faptul că va apărea atât de târziu o continuare a serialului. Pe pagina de Facebook „Upcoming Movies”, internauții și-au exprimat nemulțumirea și au început să-i ceară lui Tim Burton să…se miște mai repede!

 

„Nu pot să cred, atât de târziu? / Vă rog, faceți cumva să apară în 2023, de Halloween / Este o perioadă foarte lungă de așteptare… / Abia aștept să o văd din nou pe Wednesday, e super dacă vom vedea mai multe scene din familia Addams / Iubesc acest serial, de-abia aștept continuarea”, au fost câteva dintre comentariile internauților nerăbdători să vadă continuarea „Wednesday”.

Ce actori români au jucat în primul sezon Wednesday

Pe pagina oficială de Facebook a platformei Netflix au apărut postere cu toți actorii români care au participat la filmările pentru primul sezon al producției.

Aceștia sunt: George Burcea, în rolul lui Lurch, deja cunoscut pentru cadrele în care a apărut. Deși puține la număr, acestea au fost mai mult decât relevante pentru ca fanii actorului să-l vadă în ipostaza inedită.

Victor Dorobanțu, super-magicianul care a jucat rolul lui Thing și care a îndurat cele mai grele condiții de filmare.

 

Ana Ularu, ce apare și ea într-o secvență episodică.

 

Anamaria Marinca, alias The Old Guard.

Cezar Grumăzescu, la fel, cu secvențe episodice.

Andrei Duban, în scena din cafeneaua Girueta, un cadru care a durat mai puțin de 3-4 secunde. Acestora li se adaugă numeroși alți tineri care au participat la filmările de grup și au reprezentat, în serial, elevii speciali de la Nevermore.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...