Wednesday – serialul considerat bun doar pentru că s-a filmat în România! (VIDEO)

Wednesday – serialul considerat ca un fel de continuare a celebrului film Familia Addams – este primul serial original Netflix filmat în România! Poate de aceea unii dintre internauți spun că serialul e considerat bun doar pentru că s-a filmat în România!

„Un serial bun pentru scenariul lui. Actori buni, poveste bună, coloană sonoră superbă.
Din păcate nu se potrivește cu povestea tipica familiei Addams”, este doar una dintre părerile internauților despre Wednesday – care se pregătește chiar de a doua serie.  „Primele 2 episoade au fost bune, în rest serialul s-a transformat într-un Nancy Drew întunecat”, mai consideră internauții. Unii dintre ei specifică chiar că serialul e considerat bun doar pentru că s-a filmat în România!

„Nu mi-a plăcut. E o combinație dintre Harry Potter si Stranger Things. Am fost dezamagită”, e de părere o internaută. Tot dintre părerile internauților mai reiese faptul că acest serial e popular dintr-un singur motiv: se menționează des în el aplicații cunoscute precum Instagram sau TikTok. Părerea generală este că e un film bun doar pentru copii și adolescenți. În acest caz, și-a atins targetul. Având în vedere că regizorul, Tim Burton, cu asta se ocupă și s-a ocupat, adică filme de acest gen.

Wednesday – serialul considerat bun doar pentru că s-a filmat în România!

Wednesday i-a cucerit pe fanii tineri ai platformei Netflix, dar nu și pe cei ai Familiei AddamsActriței hispanice Jenna Ortega, 20 de ani, (un star lansat de Disney) îi reușește o antieroină încântătoare (în rolul lui Wednesday Addams), iar interpretarea sa este lăudată de întreaga presă internațională.

Însă magia Familiei Addams se pierde, iar celelalte personaje emblematice abia apar în serial, notează presa internațională. „Morticia (Catherine Zeta-Jones) și Gomez (Luiz Guzman), deși aduc personajelor un surplus de excitare interzis minorilor, abia dacă sunt personaje secundare. Unchiul Fester apare doar într-un episod, iar Lurch ( jucat de George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan – n.r.) abia e vizibil. Asta nu este «Familia Addams». Totul este numai despre Wednesday“, scrie The Hollywood Reporter.

Serialul Wednesday a acumulat un total de 341,2 milioane de ore de vizionare la nivel mondial săptămâna trecută, potrivit Netflix. A devenit, astfel, cel mai bun debut din istoria Netflix pentru un serial în engleză, depășind sezonul 4 din serialul „Stranger Things“, care, în săptămâna de lansare, a avut 335 de milioane de ore de vizionare.

Oricum ar fi, actorii din serial au fost încântați de România. Cel puțin așa au declarat toți, mai ales protagonista – Jenna Ortega, cea care o interpretează pe Wednesday Addams, în jurul căruia se învârte serialul.

Ce spune actrița principală despre România

„Am întâlnit unii dintre oamenii mei favoriți de pe planeta asta acolo. Cred că oamenii de acolo sunt minunați și e foarte frumos și locul unde se află școala noastră (n.r. Academia Nevermore) e cool fiindcă am filmat la castele adevărate și unul din locurile în care am fost a fost Sinaia și totul părea făcut în Photoshop. Nici măcar nu îmi venea să cred și s-a potrivit foarte foarte bine cu estetica serialului așa că a fost foarte potrivit”,  a declarat Jenna Ortega.

„Chiar n-am știut prea multe despre România, nu m-am așteptat niciodată să filmez acolo și tocmai de aceea a fost o surpriză atât de plăcută. Tot ce știam despre era poate legătura cu Dracula și castelele și chestiile de genul acesta”, a adăugat ea. În serialul Wednesday mai joacă Gwendoline Christie („Urzeala tronurilor“) și Christina Ricci, care a interpretat acest rol în cele două lungmetraje de succes: „Famillia Addams“ (1991) și „Valorile familiei Addams“ (1993).
Unde în România s-a filmat Wednesday   

Regizorul Tim Burton a vorbit la rândul său despre filmările din România într-un interviu exclusiv acordat celor de la urban.ro mai devreme în cursul lunii noiembrie.

„Am filmat în studiouri lângă București, dar și la Sinaia în gară, și prin pădurile din apropierea capitalei. Bucureștiul e un oraș care are multe lucruri de oferit, am folosit locații frumoase, Casa Scriitorilor care e un loc foarte special, există acolo un amestec foarte interesant de lucruri și locuri”. Producția s-a filmat în mai multe dintre locuri din România, unul dintre ele fiind și Castelul Cantacuzino.

Burton a mai spus că filmatul în România a fost ca „o nouă experiență” pentru el, relatând că „am crescut uitându-mă la filme cu monștri, cu vibe-ul creat de ceea ce însemna Transilvania, Munții Carpați și poveștile cu Dracula și, să vin să experimentez totul direct, e ceva memorabil”.

Ce actori români apar în Wednesday 

Wednesday nu e doar primul serial original Netflix filmat în România, ci și primul serial regizat și produs de Burton, peste 200 de persoane muncind la construirea platourilor de filmare și o o parte importantă a industriei de cinema din România din partea de producție, lumini, imagine, sunet ș restul departamentelor ce țin de tehnicul unei filmări..

Printre actorii români din film se numără George Burcea care e majordomul Lurch, Cezar Grumăzescu, care îl interpretează pe antrenorul Vlad al școlii Nevermore și magicianul Victor Dorobanțu care nu poate fi văzut niciodată în serial fiindcă el e The Thing, „Mâna” familiei Addams și cel mai bun prieten al lui Wednesday.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...