Cine e masonul operațional impus de Nicușor Dan la CSM București

Edilul Nicușor Dan continuă „practicile” Gabrielei Firea de pompare a banilor publici în sacul fără fund, adică în echipa de handbal feminin CSM București, dar, în același timp, a resuscitat și un personaj controversat de pe vremea când Primăria Capitalei era condusă de la Voluntari.

Gabriela Firea și Nicușor Dan, susținătorii „frățiorului” Vlad Enăchescu

Clubul Sportiv Muncipal (CSM) București anunța, la sfârșitul lunii iunie 2022, că Vlad (nr.Vladimir în buletin) Enăchescu va fi noul șef al secției de handbal de la acest club finanțat din banii bucureștenilor. De fapt, era o revenire pentru că acesta mai ocupase această funcție și în perioada 2019-2020, adică pe vremea Gabrielei Firea, când echipa de handbal feminin condusă de Cristina Neagu și Adrian Vasile „Picioruș”a ratat intrarea în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Numai că Vlad Enăchescu n-a revenit singur la CSM București, ci la „pachet” cu Cristina Varzaru, fosta iubită a lui Adi Vasile „Picioruș” și pupila de la FRH a lui Alexandru Dedu. Dar, după revenirea de anul trecut a lui Vlad Enăchescu la butoanele handabalului de la CSM București, nășită de Nicușor Dan, multinaționala echipă condusă de Cristina Neagu și Adrian Vasile „Picioruș” a ratat iar calificarea în Final Four. Însă, nicio problemă! Nicușor Dan dă în continuare fără număr bani din bugetul Primăriei Capitalei,  pentru echipa de handbal, iar cei de la USR și PNL știu și de ce, adică vreo 23.000 de euro pe lună pentru Cristina Neagu și doar vreo 14.000 de euro pentru Adi Vasile „Picioruș” (https://www.puterea.ro/nicusor-dan-pompeaza-milioane-de-euro-in-csm-bucuresti-dar-totul-e-secret/) .

Ce îl recomandă pe Vlad Enăchescu să fie „director operațional handbal” la CSM București? Greu de spus, dar un lucru e cert: este mare mason în Marea Lojă Națională din România condusă de plagiatorul Radu-Ninel Bălănescu. Și în 2018, prin Decretul nr.3261 semnat de Radu Ninel Bălănescu, „Se numește în funcția de Inspector Expert pentru Zona Masonică Nr. 1 a M.L.N.R. R.Fr. Vladimir  Enăchescu”. Așadar, Gabriela Firea și Nicușor Dan au devenit susținătorii „frățiorului” Vladir Vlad Enăchescu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole