Cine e Remus Iosub. Cum a câștigat finala iUmor și a plecat cu 20.000 de dolari (VIDEO)

Cine e Remus Iosub? El e omul care a câștigat finala iUmor și a plecat cu 20.000 de dolari în această duminică. Cum a fost posibil acest lucru? 

Devenit celebru pe TikTok, Remus Iosub a câștigat finala show-ului de la Antena 1 cu un personaj care ironizează „bombardierii“.

13 momente de umor și stand-up comedy au făcut deliciul publicului și al juriului în finala „iUmor“, transmisă duminică seara, însă doar telespectatorii au votat câștigătorul.

Cine e Remus Iosub. Cum a câștigat finala iUmor

Bia TRS, Laila Abdel Hafiz, Flavius Buzilă, Dima Cubreacov, Mahmoud Chaher, Remus Iosub, Dragoș Mitran, Doru Nicuț, Vladislav Sliusarenco, Ivan Liulenov, Andrei Fabian Stoica, Teddy Ștefănescu și Tudorel Popa sunt concurenții care au ajuns în finala sezonului 13, însă preferatul publicului și câștigătorul premiului de 20.000 de dolari a fost Remus Iosub.

Acesta a creat personajul Ramore, un „bombardier“ de București, și a intrat atât de bine în rol încă de la preselecții, încât până și juriul s–a întrebat dacă este rol sau chiar realitatea.

În finala de duminică, Remus Iosub a pregătit un moment umoristic plin de subînțelesuri sub limbajul trivial și a ironizat teorii ale conspirației, dar și personaje precum Dana Budeanu.

Cine e Remus Iosub. Ce zice despre bombardieri

Cu ajutorul lui Ramore, i-a ironizat de fapt pe „bombardieri“, despre care, spune el, se regăsesc tot mai mult în societatea noastră: „Vreau să ajung acolo să pun bazele unei noi secte de bombardieri. Ce vremuri trăim… Mă duc la restaurant, ospătarul e ciocănar, mă urc în taxi, taximetristul e interlop. Primarii, bombardieri. Până și cerșetorii (…) Îmi vine să îi înjur: tu ce cauți în intersecție? N-ai TikTok?“, a spus acesta în debutul momentului său.

Așa că (femeile – n.r.) au inventat limbajul. Vă dați seama că progresul speciei noastre e din cauză că nu puteau bârfi femeile? Și-așa au apărut femeile independente. Păi de unde credeți că vine Dana Budeanu?“, a mai spus el.

Remus Iosub prezenta glumele doar pe TikTok 

Concurentul a uimit juriul cu numărul său de stand-up, iar Delia, care l-a apreciat încă de la preselecții, a mărturisit că i-a depășit așteptările și că a evoluat. „Ești foarte bun, nu mă așteptam. E cea mai mare surpriză“, a spus Delia. Înainte să participe la „iUmor“, Remus Iosub și-a prezentat glumele doar pe TikTok.

Remus Iosub este cel care a ajuns la inima a milioane de români. Cei de acasă l-au trimis direct în ultima etapă și tot ei l-au ajutat să devină cel de-al treisprezecelea câștigător iUmor, oferind votul lor prin SMS 1313, asta după ce jurații s-au arătat impresionați de numărul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...