Cine este infractorul vizat de atacul cu bombă de la Sintești

În urmă cu câteva zile a fost alertă în localitatea ilfoveană Sinești, după ce un bărbat a găsit o grenadă legată pe propriul gard. Grenada nu ar fi fost, însă pusă întămplător, ci vizat de atac ar fi fost unul dintre cei mai cunoscuți infractori din localitate.

Este vorba mai exact de Mihai I., un personaj bine cunoscut de autoritățile ilfovene. Acesta ar fi unul dintre liderii așa-zisei mafii a deșeurilor.

Fostul bulibașă a ajuns în atenția autorităților, după ce ar fi preluat cantități uriașe de anvelope care ar fi trebuit distruse în condiții speciale, dar care au fost arse pe câmp.

În prezent, fostul bulibașă face obiectul unui proces în care ar fi fost deja condamnat, în prima instanță, la 11 ani de detenție. În localitate, acesta este cunoscut drept o persoană rău platnică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...