Cine este Ioan Crișan, mort în explozia propriului Mercedes în parcarea unui supermarket din Arad

Omul de afaceri arădean Ioan Crișan (66 de ani), ucis sâmbătă dimineață de explozia mașinii pe care o conducea în momentul în care a încercat să plece din parcarea unui supermarket Profi, este cunoscut pentru faptul că și-a propus să producă salamuri din somn african.

Fost socru al deputatului liberal Sergiu Bîlcea, Crișan a profesat ca electronist la Aeroportul din Arad. În urmă cu aproape zece ani a amenajat 22 de bazine cu apă termală într-o fostă topitorie de bumbac din localitatea Iratoș, la 7 kilometri de Arad.

Creștea în ele somn african și-și propusese să producă mezeluri condimentate din acest tip de carne, după rețete ungurești.

Peștele era distribuit în special restaurantelor din vestul țării și bălților de pescuit sportiv, pentru popularea acestora.

Crişan (foto mandri.ro) a fost și preşedinte al Filialei Arad a Confederaţiei Patronatului Român.

Sâmbătă dimineață, mașina lui Crișan a explodat imediat după ce acesta a pornit-o. Incidentul a avut loc la ieșirea din parcarea supermarketului Profi, iar suflul deflagrației a fost atât de puternic încât a spart mai multe geamuri ale blocului din apropiere. Omul de afaceri a murit carbonizat.

1 COMENTARIU

  1. Get the facts straight. În poza aveți total alta persoana, în informații de-asemenea. Mama lor de documentări în 20 de secunde. Ati confundat cu Ioan Marin Crișan, imbecililor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole