Cine este noul secretar general al Senatului

Prin Hotărârea nr. 126 din 23 decembrie 2020, noul președinte al Senatului, Anca Dragu, îl numește pe Ciprian Bucur în funcția de secretar general al forului legislativ numărul unu al țării.

Acesta era până la numirea în noua funcție consilier la o comisie parlamentară din Camera Deptaților și este fostul ministru delegat pentru relația cu Parlamentul în guvernul Cioloș.

Dar, Ciprian Bucur a devenit mai cunoscut după căsătoria cu handbalista, născută la Oradea, dar crescută în Ungaria, care a jucat și la Oltchim Rm Vâlcea, în prezent fiind la HCM Brăila, Gabriella Szucs.

Trebuie precizat că până la numirea lui Ciprian Bucur, funcția de secretar general al Senatului a fost deținută de Izabela Chencian, iubita noului președinte al Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel.  

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...