Cine este noul șef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier (ISCTR)

Ministrul PSD al Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, l-a schimbat astăzi pe inspectorul de stat șef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier (ISCTR) cu un consilier județean.

Prin decizia lui Sorin Grindeanu, Mihai Alecu a fost înlocuit la conducerea ISCTR cu Teodor-Claudiu Nisulescu. Acesta este consilier județean PSD la Mehedinți și până acum era angajat la ISCTR-Inspectoratul Teritorial 6-Mehedinți.

Acesta deține 99% din firma Quick Autorom Service și este unicul asociat al firmei Nisulescu Company Ltd. De asemenea, Nisulescu deține două case în Mehedinți, două apartamente în Dr. Tr. Severin și București, dar și șase autoturisme și patru remorci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...
Foto: Otilia Caloian

Val de amenzi pentru parcări neregulamentare, în Sectorul 2

Peste 3.000 de amenzi, într-o singură lună. Atâtea contravenții au aplicat autoritățile din Sectorul 2 pentru parcări neregulamentare. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunţă că...