Cine este noul șef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier (ISCTR)

Ministrul PSD al Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, l-a schimbat astăzi pe inspectorul de stat șef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier (ISCTR) cu un consilier județean.

Prin decizia lui Sorin Grindeanu, Mihai Alecu a fost înlocuit la conducerea ISCTR cu Teodor-Claudiu Nisulescu. Acesta este consilier județean PSD la Mehedinți și până acum era angajat la ISCTR-Inspectoratul Teritorial 6-Mehedinți.

Acesta deține 99% din firma Quick Autorom Service și este unicul asociat al firmei Nisulescu Company Ltd. De asemenea, Nisulescu deține două case în Mehedinți, două apartamente în Dr. Tr. Severin și București, dar și șase autoturisme și patru remorci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...