Cine este primul oficial din Pentagon care s-a vaccinat anti-coronavirus

Primul oficial de rang înalt din Statele Unite ale Americii care se vaccinează anti-coronavirus este șeful Pentagonului, secretar al Apărării din administrația lui Donald Trump.

Christopher Miller este printre primii americani care s-a vaccinat împotriva noului tip de coronavirus. Acesta a ales să se vaccineze public pentru a încuraja populația să nu refuze vaccinul anti-Covid. 

Șeful Pentagonului a fost vaccinat la spitalul militar Walter Reed din capitala federală Washington DC. Adjunctul său, David Norquist, şeful statului major Mark Milley şi toţi generalii din statul major urmează să fie vaccinaţi anti-Covid.

Asta e tot!? Păi, chiar nu doare deloc!”, a afirmat şeful Pentagonului, Christopher Miller, în timp ce era vaccinat.

Campania de vaccinare anti-coronavirus a început oficial și în Statele Unite ale Americii. Primii care vor fi vaccinați sunt cadrele medicale implicate în lupta cu noul coronavirus și persoanele în vârstă care fac parte din categoria de risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...