Cine l-a înlocuit pe Toni Greblă în bordul administrativ de la CNAIR

La începutul lunii februarie 2022, fostul judecător al Curții Constituționale a României, Toni Greblă, era numit în Consiliul de Administrație al celei mai importante companii de sub tutela Ministerului Transporturilor, dar, în urma scandalului mediatic, a renunțat la sinecură.

Prin Hotărârea nr. 3 din data de 10 februarie 2022, Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) îl desemna ca membru provizoriu, pentru patru luni, în Consiliul de Administrație, pe Toni Greblă, în prezent președinte al Secției Drept Privat de la Consiliul Legislativ.

Dar, în urma scandalului mediatic acesta renunță la această la sinecura unde indemnizația fixă brută lunară era de 13.215 lei. În locul acestuia este numit pe 25 februarie 2022 un personaj la fel de controversat ca și Toni Greblă.

Este vorba de fostul prefect de Tulcea din guvernarea Ponta, Lucian Eduard Simion, care a fost și guvernator al Administrației Biosferei Delta Dunării și deputat PSD în mandatul 2016-2020. Despre Lucian Eduard Simion se știe că este omul de încredere al baronului PSD de Tulcea, Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.  

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole