Cine-l consiliază pe omul de afaceri Dan Șucu

Unul dintre foștii lideri ai PSD abia eliberat din penitenciar a început, împreună cu un fost șef de serviciu secret, să-l consilieze pentru un important om de afaceri care vrea să intre în politica mare.

Potrivit informațiilor noastre, implicarea omului de afaceri Dan Șucu în finanțarea echipei de fotbal Rapid București nu este întâmplătoare întrucât acesta visează să candideze în 2024, atenție, la funcția de președinte al României.

Un rol cheie în implicarea omului de afaceri în fotbal și în politică l-a avut și-l are fostul sforar șef al PSD, Viorel Hrebenciuc, recent eliberat condiționat din penitenciar. De fapt, Viorel Hrebenciuc și fostul șef al SIE, Ioan Talpeș, sunt cei care acum îl consiliază pe Dan Șucu. Nu trebuie omis că Hrebenciuc este cel care l-a adus în politică și pe Gigi Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cel mai valoros scriitor român a fost respins de Academie. În...

Propunerea ca Mircea Cărtărescu, unul dintre cei mai valoroși autori români contemporani, să fie acceptat în Academia Română a primit doar două voturi, fiind...

O avalanșă puternică a distrus cabana Capra din Munții Făgăraș

O avalanşă de mari dimensiuni a lovit sâmbătă seara cu putere cabana Capra din Făgăraș. Pe lângă avarierea construcției, a acoperit şi maşinile aflate...