Cine sunt bucătarii români care au gătit pentru vedete precum Celine Dion, Michel Jordan și Tiger Woods?

Laurențiu Neamțu și Gabriel Cireașă sunt bucătarii care au gătit pentru vedete precum Celine Dion, Michel Jordan și Tiger Woods. De-a lungul timpului, aceștia au avut ocazia de a lucra în bucătăriile de top ale unor restaurante premiate cu stele Michelin, aflate în marile orașe ale lumii.

Cei doi bucătari sunt originari din Brașov. După ce au cunoscut succesul în străinătate, aceștia și-au dorit să se întoarcă în România.

Laurențiu Neamțu a gătit pentru Celine Dion

Timp de 13 ani, Laurențiu Neamțu a lucrat în restaurante cu stele Michelin. Acesta și-a început cariera cu un singur gând și anume acela de a ajunge la New York. Și a ajuns, într-o locație exclusivistă unde a gătit pentru vedete de top. Bucătarul român a avut ocazia de a merge acasă la Celine Dion unde a pregătit meniul pentru mai multe evenimente private.

”Am lucrat în țări precum Cipru, Italia, Statele Unite 8 ani, am lucrat o bună parte în America pentru country club, erau foarte multe vedete. Găteam pentru Celine Dion, Michael Jordan, am fost la nunta lui și am gătit.”, a spus bucătarul pentru Euronews.

În prezent, Laurențiu Neamțu este bucătar la restaurantul unui hotel de cinci stele din Brașov.

Tot la același hotel lucrează și Gabriel Cireașă, care se poate mândri deja cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul gastronomiei.

”Lucram pe perioada de vară în New York și pe perioada de iarnă în Florida și tot așa timp de trei ani de zile. Nu prea am lucrat în față cu publicul, lucram în spate, eram omul de la mâncarea caldă, așa îmi spunea șeful bucătar, iar acolo erau foarte multe celebrități.”


Mai multe articole...

Cele mai citite articole