Cine sunt cele mai bogate și puternice femei din lume

Cosmetice, magazine, cazinouri și tehnologie. Acestea sunt pricipalele domenii de activitate în care au investit cele mai bogate cinci femei ale lumii.

Top 5 cele mai bogate femei din lume, potrivit topului internațional realizat de Forbes.

Francoise Bettencourt Meyers și familia, 73,6 miliarde de dolari – Franța

Cea mai bogată femeie din lume are 67 de ani, provine din Franța și este acționarul principal al companiei de cosmetice, L’Oreal. În topul mondial Forbes, care include și bărbați, Francoise Bettencourt Meyers deține poziția 12.

Alice Walton, 61,8 miliarde de dolari – SUA

La cei 71 de ani ani săi, americanca Alice Walton este singura fiică a fondatorului lanțului de magazine Walmart, Sam Walton.

MacKenzie Scott, 53 miliarde de dolari – SUA

Are 50 de ani și a fondat, împreună cu fostul său sot, Amazon Jeff Bezos, compania Amazon. Au fost căsătoriți 25 de ani și au divorțat în anul 2019.

Julia Koch și familia, 46,4 miliarde de dolari – SUA

Are 58 de ani, este din Statele Unite ale Americii. Julia Koch și cei trei copii ai săi au moștenit un pachet de 42% din Koch Industries de la soțul ei, David, care a murit în august 2019, la vârsta de 79 de ani.

Miriam Adelson, 38,2 miliarde de dolari – SUA

La cei 75 de ani ai săi, Miriam Adelson este văduva lui Sheldon Adelson, fostul CEO și președinte al companiei de cazinouri Las Vegas Sands, care a murit la 87 de ani, în ianuarie 2021.

Află și cine sunt cei mai bogați bărbați din lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...