Cine va fi noul ministru al Economiei

Liderii PSD sunt foarte nemulțumiți de prestațiile ministrului Economiei, Florin Spătaru, și deja au pregătit un înlocuitor chiar până la rotativa din 25 mai 2023.

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a intrat în dizgrația liderilor PSD ca urmare prestațiilor mediatice extrem de modeste, dar mai ales că a făcut o serie de numiri controversate în companiile de sub tutela ministerului.

Potrivit informațiilor noastre, în pole position pentru ocuparea fotoliului de ministru al Economiei în locul lui Florin Spătaru se află liderul senatorilor PSD, Radu Oprea, care este și purtătorul de cuvânt al PSD.

 Acesta este la al treilea mandat de senator PSD de Prahova, iar din 29 ianuarie 2018 până la 4 noiembrie 2019 a fost ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...