Ciolacu: ”Mergem înainte MOMENTAN cu domnul Cîrstoiu”. Firea spune că este ”imposibil de retras candidatul”

Publicat: 11 apr. 2024, 20:18, de Filon Stan, în POLITICĂ , ? cititori
Ciolacu: ”Mergem înainte MOMENTAN cu domnul Cîrstoiu”. Firea spune că este ”imposibil de retras candidatul”
Ciolacu-”Mergem inainte MOMENTAN cu domnul Cirstoiu”

Marcel Ciolacu a făcut o declarație care a pus pe jar clasa politică și nu numai! Președintele PSD a spus că, momentan, merge înainte cu Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei!

Declarație șocantă făcută de președintele PSD, Marcel Ciolacu, care a spus recent că liderii coaliției au decis ”momentan” să meargă înainte cu candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei.

Marcel Ciolacu: ”Mergem înainte MOMENTAN cu domnul Cîrstoiu”

Spusele lui Marcel Ciolacu oferă ”gloanțe” pentru cei care susțin în ultima vreme că medicul Cătălin Cîrstoiu ar urma să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei, din cauza faptului că nu este mulțumit de ce fac cele două partide pentru susținerea sa.

În plus, un alt motiv pentru care Cătălin Cîrstoiu ar putea să se retragă din cursa pentru Primăria Generală ar fi dosarul de incompatibilitate de care este acuzat în ultimul timp. Mai exact, medicul este acuzat că ar fi oferit consultații contra-cost la clinica soției sale, în timp ce era managerul Spitalului Universitar, lucru pe care legea îl interzice.

Și Marcel Ciolacu este cunoscut pentru faptul că își alege cu grijă cuvintele. În cazul Gabrielei Firea, Marcel Ciolacu anunța că aceasta este ”candidatul deocamdată”, iar în cele din urmă nu a mai ajuns să candideze la Primăria Capitalei.

Și președintele PSD București, Gabriela Firea, a vorbit despre candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei! Firea a declarat că este ”imposibil în această fază” să fie retras Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, mai ales că medicul nu a lămurit acuzațiile de incompatibilitate.

„Eu am fost și astăzi la ședința de campanie, avem un sediu comun, ne întâlnim în fiecare zi reprezentanții PNL și PSD, atât cei politici cât și cei care reprezintă structura de organizare, la fel și consultanții, nu s-a pus problema (să fie schimbat candidatul, n.red.), vă spun sincer. Repet, nu s-a pus problema și, dacă mă întrebați pe mine, este foarte târziu să retragi candidat din cursă cu atât de puțin timp înainte de declanșarea oficială a campaniei. Dacă îl retragi, cine candidează din partea PSD și PNL? Este un nonsens, nu are cine să mai intre în cursă cu o lună și două săptămâni înainte de alegeri. Din punctul meu de vedere, după explicațiile pe care le-a dat dl Cîrstoiu cu siguranță se va trece la alte teme, la alte subiecte, am fost și eu atacată în campanie, știu și eu cum este, ziua și atacul, cu siguranță se va depăși momentul și nu se va retrage sub nicio formă candidatul, suntem deja în campanie cu tot ce înseamnă pregătire. E imposibil de retras candidatul acum, în această fază”, a declarat, joi, Gabriela Firea, la scurt timp după declarațiile lui Ciolacu.