Ciolacu: „România este pregătită să livreze armament Ucrainei”. De ce nu o face

România este pregătită să ofere armament Ucrainei, dar trebuie să existe și un cadru legal în acest sens, susține preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu (PSD).

„A fost această discuţie, cum este normal să o avem, în primul rând să existe şi un cadru legislativ şi să vedem şi evoluţia din Ucraina”, a spus Marcel Ciolacu.
Întrebat dacă suntem pregătiţi să livrăm armament către Ucraina, preşedintele Camerei Deputaţilor a răspuns: „Sunt ferm convins că România este pregătită, dacă vom intra într-o astfel de etapă şi vom lua o astfel de decizie. România este pregătită, de aceea s-au făcut aceste deplasări, să oferim mai mult ajutor, să punem la punct anumite aspecte care nu se puteau decât prin întâlniri face to face şi, dacă va fi nevoia, România va lua o astfel de decizie”.

Despre tipul de echipament care ar putea să fie trimis în Ucraina, Ciolacu a precizat că nu a discutat cu ministrul Apărării, Vasile Dîncu, dar „România trebuie să fie pregătită legal, şi cu o decizie politică”.

„Părarea mea este că România este pregătită în acest moment”, a mai adăugat el.

1 COMENTARIU

  1. Politrucii acestia,care ne conduc si care se joaca cu focul si soarta noastra,ar trebuii sa intrebe cetatenii printru-un referendum daca si ei sunt de acord cu ce au de gand sa faca in acesta problema !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...