Cioloș, mărturisiri despre Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut

Copreședintele USR PLUS Dacian Cioloș a vorbit, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” , despre participarea la o spirală MISA, spunând că nu îi pare rău.

El a mărturisit la Kanal D: ,„Cred că am fost, da, la o spirală la mare odată, pentru că erau tabere organizate”. Răspunsul lui, mai amplu,  l-a generat moderatoarea emisiunii, care l-a întrebat, mai exact, dacă a participat la Spiralele MISA (Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut) a lui Bivolaru.

Erau, cred, la vremea aceea, între 10-20 de mii de cursanți în toată țara pentru că erau cursuri organizate în diferite orașe din țară și unde era un instructor care… mă rog, te înscriai ca la orice curs, se ținea la Casa Studenților Cluj și învățam diferite posturi, învățam diferite tehnici de meditație, eram interesat de lucrul acesta, citeam, era exact aceeași perioadă în care am fost și membru în Junimea Vatra Românească, aveam acces la biblioteca universitară, la tot felul de cărți care erau interzise înainte și eram doritor să învăț foarte multe, să asimilez foarte multe, ce se întâmplă cu lumea din jurul meu. În acest context am participat”, a răspuns Dacian Cioloș.

„…asta a fost mult mai târziu”

El a mai adăigat că „toate aberațiile, tot ce am auzit mai apoi și ce s-a întâmplat cu Gregorian Bivolaru… asta a fost mult mai târziu, n-am avut nicio legătură cu asta, am fost unul dintre zecile de mii de cursanți o perioadă de câțiva ani și chiar nu îmi pare rău că am participat, pentru că am învățat lucruri, care, la fel, n-au nimic de-a face cu creștinismul sau cu anti-creștinismul, nu ne-am pus niciodată în opoziție, cum am văzut că unii le pun, spunând că, dacă fac yoga, nu mai pot să fiu creștin”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...